Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an - Roy Ekins

Vandut de libris.ro

Detalii:

Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an din fructe si plante de sezon Invatati sa preparati atat bere cat si vin, cu acest ghid, pe tot parcursul anului Cu cele 75 de retete usor de urmat pentru vinuri seci si dulci, beri, bere lager, lichioruri si vinuri alcoolizate, cartea Fabricarea vinului si a berii , scrisa de cunoscutul autor cu autoritate recunoscuta in domeniul prepararii berii, Roy Ekins, va ofera o prezentare generala, sezon cu sezon, a momentului in care ingredientele sunt disponibile, astfel incat sa puteti prepara vinuri si beri care sa se potriveasca tuturor gusturilor. Fabricarea vinului si a berii ofera o prezentare generala a principiilor de baza ale prepararii berii, inclusiv alegerea, utilizarea si ingrijirea echipamentelor. Cartea include anexe despre masurarea continutului de aciditate, amestecarea lichiorurilor, masurarea densitatii, masurarea continutului de zahar si a potentialului de alcool, precum si o lista de verificare a denumirilor comune si stiintifice ale plantelor de evitat la prepararea berii, din cauza toxicitatii lor.

Pret:

29.00 RON


Alte detalii:

Magazin: Libris.ro
Brand: Roy Ekins

De la acelasi magazin

libris.ro
166.50 RON